Afbeelding contactpersoon

Paul Fahner

(Register) podoloog en MSU-echografist

Ontmoet Paul Fahner. Hij is als (register) podoloog en MSU-echografist werkzaam bij:

Persoonlijke geschiedenis

Paul Fahner heeft een studie tot orthopedisch voetbedspecialist en podologie aan de Academie voor Podologie gevolgd. Na zijn studie specialiseerde hij zich verder als docent podologie .In 2013 studeerde Paul af na een studie medische beeldvorming aan de MBRT te Haarlem als echografist voet en enkel.

Vanaf 1999 werkt Paul Fahner in zijn eigen praktijk als registerpodoloog en echografist. Ook is hij directeur van een Loopfit-Fahner praktijk. Sinds de oprichting van de Stichting Loop in 1999, de landelijke brancheorganisatie voor podologie, werkt Paul Fahner als adviseur voor deze stichting. Daarnaast werkt hij aan een encyclopedie voor de podologiebranche.

Paul Fahner heeft 5 jaar samen gewerkt met dokter van Dalen, orthopedisch chirurg gespecialiseerd in de voet- en enkelchirurgie, op de poli orthopedie bij Bergman Clinics in Naarden. Door middel van deze nieuwe vorm van samenwerking kon er een hoogwaardiger en patiëntvriendelijkere zorg gerealiseerd worden.”

Sinds kort werkt Paul samen in het Zaans Medisch centrum met dokter G. Pecasse, orthopedisch chirurg voet en enkel.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.