Chronische pijn

Chronisch last van pijnlijke voeten?

Pijnlijke voeten kunnen chronische pijn inhouden. Van chronische pijn wordt gesproken als het langer duurt dan drie maanden.

Diverse oorzaken

Er zijn diverse oorzaken die chronische pijn aan de voeten kunnen veroorzaken. Vaak is er sprake van slijtage aan een gewricht. Pijnlijke voeten maken het dagelijks leven onaangenaam. Roep daarom hulp in van een gediplomeerd (register) podoloog en echografist.

Diverse behandelingen

Podozorg Zaandam (Loopfit Fahner) is gespecialiseerd in het behandelen van pijnlijke voeten. Chronische pijn aan de voeten kan op vele manieren ontstaan en kan zich op verschillende manieren uiten. Vandaar dat er geen standaard behandelmethode is. Afhankelijk van de oorzaken kan een therapie samengesteld worden - die het meest effectief is gebleken in de praktijk - tegen specifieke klachten.

Blijf niet langer rondlopen met pijnlijk voeten, die een stempel op uw levensgeluk kunnen drukken, en neem vandaag nog contact op met Podozorg Zaandam (Loopfit Fahner)!

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.