Maak een afspraak bij Podozorg Zaandam

Telefonische afspraken

Bel naar 075-6160726 en maak een afspraak met Podozorg Zaandam. Meestal zijn er korte wachttijden en kunt u snel geholpen worden. Wij zijn beschikbaar op iedere werkdag tussen 9:30-12:30 en tussen 13:30 en 17:00.

Online afspraken

Plan zelf een afspraak in onze agenda. Bent u al een keer in onze praktijk geweest geef dan aan dat u een bestaande patient bent. Gebruik de eerste keer uw geboortedatum als wachtwoord!

Selecteer onderstaand uw locatie en klik op 'maak een afspraak'.

Loopfit Fahner

Maak een afspraak bij Loopfit Fahner!

Maak online een afspraak voor bij Podozorg Zaandam aan de Penningweg 73E, 1507 DG in Zaandam. Wij werken iedere werkdag vanuit deze locatie.

Maak een afspraak

Wormer

Maak een afspraak bij Podozorg Wormer

Maak online een afspraak voor bij Podozorg Wormer aan de Dorpsstraat 283, 1531 HH in Wormer. Wij werken op donderdagmiddag vanuit deze locatie.

Maak een afspraak

Wormerveer

Maak een afspraak bij Podozorg Wormerveer!

Maak online een afspraak voor bij Podozorg Wormerveer aan de Stationsstraat 9, 1521 DT in Wormerveer. Wij werken op dinsdag vanuit deze locatie.

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.